Hurtige godkendelser og let adgang: Personlige lån Danmark

Hurtige godkendelser og let adgang: Personlige lån Danmark

På trods af økonomiske komplikationer overalt i verden har Danmark været et af de mest praktiske steder for mennesker at bo på grund af disse nye og sikre personlige låneplaner.

Disse låntagere har været i stand til at yde forskellige lån med skræddersyede løsninger såsom lav rente eller høje grænser, hvor alle er godkendt på mindre end 24 timer. Disse tilbud holder ikke længe, ​​så bedst at drage fordel, mens de er her.

Hvad er et personligt lån

Et personligt lån kan defineres som penge, der er lånt af en enkeltperson, en familie eller en husstand fra enten en bank, en kreditforening eller onlineudbydere, der vil blive betalt tilbage i månedlige betalinger. Personlige lån kan sikres eller ikke sikres. Et sikret lån er et lån, der er støttet af noget, du ejer, og er almindeligvis billigere, mens usikre lån, som navnet antyder, er et lån, der ikke er støttet af noget man ejer[1].

Risiko og Fordele

Personlige lån kommer med både fordele og ulemper[2]. Fordelene ved at tage personlige lån inkluderer: de er alsidige – modsat andre lån som pant eller studielån, personlige lån kan blive brugt til at betale for bogstavelig talt alt. For det andet, er rentesatserne lavere sammenlignet med rater på kreditkort. Endnu en positiv ting omkring personlige lån er at de månedlige betalinger forbliver de samme, dette gør det nemt at planlægge din pengestrøm.

Desuden er det let at optage personlige lån, da en række långivere tilbyder dem, og godkendelsesprocessen er ofte hurtig [3]. Du har ikke brug for en fremragende kreditvurdering for personlige lån. Desuden er tilbagebetalingsperioden lang, mellem to og syv år; derfor har du tid nok til at foretage din tilbagebetaling.

Naturligvis er der også risici forbundet med personlige lån. For det første kan du let stå over for en forudbetalingsstraf, som er en straf, der bliver givet, til dem der betaler lånet, før låneperioden er slut. For det andet kan du ende i hænderne på svindlere. Svindlere bliver større i verdenen af personlige lån – før du vælger en långiver, bliver du nødt til at undersøge omfattende for at fastlægge deres legitimitet og undgå at falde for svindleres fælde.

En anden risiko, der er forbundet med personlige lån, er utilsigtede overtræk – dette sker typisk i situationer, hvor du har utilstrækkelige midler på din lønkonto, mens du har tilladt automatiske betalinger fra din lønkonto og dermed bemyndiger din långiver til at foretage udbetalinger fra din lønkonto.

Sammenligning af Lånevirksomheder i Danmark

Adskillige forskelle skiller sig ud mellem de forskellige personlige udlånsselskaber i Danmark. Her vil vi sammenligne fire låneselskaber: CapitalBox, OPR–Vakuus, Qred og Kameo. Nedenfor er nogle af forskellene:

Lånebeløb

Mængden af penge låneselskaberne tilbyder låntagere som personlige lån varierer fra det ene firma til det andet. F.eks. Tilbyder CapitalBox lån inden for intervallet 15.000-1.500.000 kr., mens OPR-Vakuus lån er 20.000-500.000 kr., Qred tilbyder lån i intervallet af 10.000-500.000 kr., mens Kameo kan yde lån i intervallet 500.000-50.000.000 kr.

Tilbagebetalingstid

Mængden af tid af hvad virksomhederne forventer tilbagebetaling af deres lån varierer mellem låneselskaber. Hvad angår CapitalBox er tilbagebetalingsperioden 6 – 24 måneder, 1 – 24 måneder for OPR – Vakuus, 6 – 18 måneder for Qred, mens Kameo, ligesom OPR – Vakuus, forventer tilbagebetaling inden for 1 – 24 måneder.

Rentesatser

Rentesatser er de markeringer på et lån, som långiveren opkræver som renter for låntageren og udtrykkes normalt som en årlig procentdel af det udestående lån. De opkrævede rentesatser varierer mellem låneselskaber. For eksempel indstilles rentekurser med CapitalBox individuelt med en gennemsnitlig rente på 2,9%. Hvad angår OPR-Vakuus, er renten normalt et fast gebyr, og det gælder også Qred. Kameo opkræver en årlig rente på mellem 5-15%.

Opstartsgebyr

opstartsgebyr, som også kan kaldes et ansøgningsgebyr eller et etableringsgebyr, er det beløb, som en udlånsinstitution opkræver, når man ansøger om et lån. Det opkrævede installationsgebyr varierer med forskellige låneselskaber. Med hensyn til CapitalBox er det opkrævede installationsgebyr 2,95 procent af det samlede lånebeløb, mens for OPR-Vakuus, ligesom Qred, alle lånegebyrer og renter er inkluderet i et fast gebyr. Kameo opkræver et installationsgebyr, der er 3-6% af lånebeløbet.

Konklusion

Det er klart, at det at få et personligt lån i Danmark er ganske enkelt. Man har en række långivere til rådighed, og det er vigtigt at vælge den rigtige. Du er nødt til at foretage en sammenligning mellem forskellige personlige lånudbydere, før du finder det bedste. Med nogle grundige undersøgelser, mens du husker de centrale forskelle der er skitseret ovenfor, vil du helt sikkert træffe det rigtige valg [4].

[1] NerdWallet. “What Is a Personal Loan?,” January 30, 2020. https://www.nerdwallet.com/blog/loans/personal-loans-exactly-250-words/.
[2] Wells, Libby. “The Pros and Cons of Personal Loans.” Bankrate. Bankrate.com, June 30, 2020. https://www.bankrate.com/loans/personal-loans/pros-cons-of-personal-loans/.
[3] Nicastro, Steve. “Where to Get a Personal Loan.” NerdWallet, June 17, 2020. https://www.nerdwallet.com/article/loans/personal-loans/personal-loan-bank-credit-union.
[4] Zimmermann, Jackie. “How to Get a Personal Loan.” NerdWallet, May 6, 2020. https://www.nerdwallet.com/article/loans/cheap-personal-loans.