Top 3 Online Banker i Danmark

Top 3 Online Banker i Danmark

I takt med at verden bliver mere digitaliseret, bliver netbanker mere og mere efterspurgt. Folk ønsker ikke længere at stå i kø i banken, når de samme tjenester kan udføres via deres smartphones eller computere! Men med så mange banker i Danmark, hvordan kan du så sikre dig, at du vælger den bank, der passer bedst til dine behov? Vi har opsummeret 3 af de bedste banker i Danmark, så du kan komme godt i gang!

Hvorfor benytte en netbank?

Et af teknologiens vidundere er, at den gør det muligt for os at udføre hverdagsopgaver fra vores eget hjem. Det samme gælder for netbanker. Selv om der er mange fordele ved en netbank i forhold til traditionelle fysiske banker, er her nogle af de vigtigste funktioner:

1) Bekvemmelighed

Med netbanker og mobilapps kan opgaver, som tidligere krævede, at du fysisk skulle gå i banken, nu udføres, hvor det er nemmere for dig at gøre det. Selv om der er nogle tjenester, som stadig kræver en fysisk underskrift eller din tilstedeværelse i banken, kan langt de fleste bankprocedurer nu gennemføres virtuelt. Du kan naturligvis altid chatte online med en bankrepræsentant eller ringe direkte til dem, hvis du har brug for yderligere hjælp!

2) Adgang 24 timer i døgnet

En af de største ulemper ved de fleste traditionelle banker er, at de kun har åbent i visse timer i løbet af dagen. Afhængigt af din tidsplan og tilgængelighed kan disse begrænsede åbningstider være en stor hindring. Med en netbank kan du ordne alle dine bank-relaterede opgaver på alle tidspunkter i døgnet. Endnu en gang er den fleksibilitet og bekvemmelighed, som dette giver, en langt bedre service!

3) Ekstra besparelser

Efterhånden som flere mennesker går over til netbanker, kan bankerne optimere deres udgifter. Der er endda nogle banker, der er 100 % online. Når banken reducerer sine arbejdsomkostninger, kan den give besparelserne videre til kunderne i form af lavere servicegebyrer. Med andre ord, ved at skifte til en netbank kan du indirekte sænke dine bankgebyrer!

Hvad er kravene for at få adgang?

For at åbne en bankkonto i Danmark – online eller fysisk – skal du opfylde følgende kriterier; [1]

Alder: Du skal være over 18 år (eller have dine forældres samtykke)
Bevis for adresse: Du skal fremlægge bevis for en adresse i Danmark
Identifikation: Du skal kunne fremvise billedlegitimation, og de fleste banker vil specifikt bede om dit CPR-nummer (personnummer).
Indkomst: du skal kunne fremlægge bevis for beskæftigelse eller bevis for, at du er under uddannelse

Så længe du opfylder alle ovenstående krav, er du berettiget til at oprette en online bankkonto i Danmark!

Top 3 Online Banker i Danmark

Der er mange gode onlinebanker at vælge imellem i Danmark, men her er 3 af de allerbedste muligheder:

1) N26 Bank

N26 Bank bliver mere og mere populær i hele Europa. Den er berømt for sin enkelhed og fleksibilitet og har særlig fokus på teknisk kyndige brugere. [3]

De tilbyder en række forskellige konto- og forsikringsmuligheder, men en af de mest populære funktioner er muligheden for at synkronisere betalinger med andre brands som Apple Pay, Mastercard og mange flere. Alle dens funktioner kan nemt findes i deres Apple- og Android-apps, hvilket gør dette til en praktisk bankmulighed for alle, der ønsker at gå digitalt!

2) Spar Nord Bank

Spar Nord har netop opdateret sin netbankplatform i et forsøg på at adskille sig fra konkurrenterne. De første resultater ser lovende ud!

Med deres “Netbank”-platform kan du nu få adgang til alle dine Spar Nord-tjenester i én fantastisk app. En yderligere fordel ved denne virksomhed er, at de stiller et bibliotek med artikler til rådighed, som kan hjælpe dig med at guide dine økonomiske beslutninger. Hvis du nogensinde skulle have spørgsmål om din specifikke konto eller om at vælge mellem forskellige finansielle produkter, har Spar Nord et dedikeret online team til rådighed til at hjælpe dig med din research.

3) Danske Bank

Med over 3 millioner kunder er Danske Bank en af de største banker i hele Danmark. Men lad ikke deres størrelse og traditioner afskrække dig fra deres fantastiske netbankoplevelse.

En af Danske Banks bedste funktioner er, at du kan få næsten alle dine bankbehov samlet på ét sted – opsparingskonto, kredit, forsikringer, realkreditlån. Det er vigtigt, at alle disse tjenester er tilgængelige online! Dette er en god påmindelse om, at de traditionelle fysiske banker nogle gange er gode muligheder for mere moderne netbanker.

Konklusion

Som du kan se, er der mange fantastiske bankmuligheder i Danmark. Det vigtigste er at finde den, der passer bedst til dine behov. Selvom vi gerne vil give nyttige oplysninger, anbefaler vi altid, at interesserede parter gør deres egen omhyggelige research, før de vælger deres foretrukne bank. Hold øje med mistænkelige hjemmesider eller tilbud, der virker for gode til at være sande! Med dette i baghovedet er du nu godt rustet til at finde den bedst mulige netbankoplevelse i Danmark!

Referencer

  1. “5 Advantages of Online Banking”, The Balance. Accessed June 21, 2021 from: https://www.thebalance.com/three-advantages-of-online-banking-2385804

  2. “How to open a bank account in Denmark”, N26 Bank. Accessed June 18, 2021 from:https://n26.com/en-eu/blog/how-to-open-a-bank-account-in-denmark 

  3. “N26”, N26. Accessed June 21, 2021 from:  https://n26.com/en-eu?irclickid=yHISh5VW4xyLWbW0TWXZ0S3wUkB1DrX73zzA2c0&irgwc=1&utm_campaign=ira&utm_medium=cpo&utm_source=affiliate&utm_term=2061036 /

  4. “Spar Nord”. Spar Nord. Accessed June 21, 2021 from: https://www.sparnord.dk/  

5. “Danskebank” Dansekbank. Accessed June 21, 2021 from: https://danskebank.com/about-us /